Retourbeleid

Annuleren
Bestellingen die nog niet zijn betaald, hoef je niet te annuleren. Is je bestelling al betaald en wil je deze annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.

Ben je te laat met annuleren en is je bestelling al verzonden? Dan kun je het pakket bij bezorging weigeren. Indien je al hebt betaald voor je order, zullen we het volledige aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, volledig terugstorten. De gemaakte verzendkosten krijg je eveneens van ons terug (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend weer laat meenemen door de bezorger).

Beschadigd
We doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en deze goed te verpakken en op te sturen. Mocht je desondanks gebroken of beschadigde producten hebben ontvangen, dan hanteren wij een “niet goed, geld terug” garantie. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Neem hiervoor direct contact op met onze klantenservice.

Afkoelperiode
Indien je niet tevreden bent met een of meerdere van onze producten dan kun je deze zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Dat kan tot en met 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Je hebt dan nog eens 14 dagen om de producten naar ons retour te sturen.

LET OP: neem altijd eerst contact op met ons als je iets retour wilt sturen! Wij e-mailen je vervolgens een link met verdere instructies en een adres label dat je aan de buitenkant van je retourpakket dient te bevestigen. Alleen retouren voorzien van een volledig en zorgvuldig ingevuld retourformulier en -adres worden in behandeling genomen!

VOORWAARDEN RETOURZENDING
– Alle producten dienen ongebruikt, compleet, schoon en onbeschadigd te zijn om in aanmerking te komen voor een retourzending
– Baardoliën waarvan de garantiering is beschadigd kunnen wij niet terug nemen (zie artikel 8.2.h van onze algemene voorwaarden)
– Het liefst ontvangen wij het product dat je terug wilt sturen zoveel mogelijk retour in de originele, onbeschadigde verpakking
– Zorg ervoor dat je breekbare producten goed inpakt: wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de retourzending en de staat waarin wij de producten ontvangen
– Frankeer je retourzending voldoende. Ongefrankeerde stukken kunnen wij helaas niet aannemen

KOSTEN RETOURZENDING
Maak je gebruik van de afkoelperiode dan betaal je zelf de kosten die je hebt gemaakt om het pakje naar ons terug te sturen. Bij een retourzending van kapotte of beschadigde producten betalen wij deze kosten.