Geplaatst op Geef een reactie

Een nieuwe webshop

Met deze eerste blog post is een nieuwe website geboren. Na lang twijfelen of ik hier mee moest beginnen toch maar de knoop doorgehakt en de eerste stappen gezet.

Domein namen aangevraagd, design gemaakt, logo’s gecreëerd en een nieuwe site live gezet. Dit alles om een idee dat al enige tijd in mijn hoofd rondspookt vorm te geven. Het lanceren van een nieuw baard olie merk. Een product dat uiteraard van een gedegen kwaliteit is maar toch betaalbaar. Goedkoper dan de meeste vergelijkbare producten op de markt.

Wellicht vraag je je nu af maar hoe dan? Dat antwoord is vrij eenvoudig. Door slim in te kopen, goedkopere verpakking te gebruiken, er voor zorgen dat de producten ten alle tijden verstuurd kunnen worden via brievenbuspost en naast dit alles gewoon niet heel erg gek te doen met bijzondere en veel al ook duurdere ingrediënten. Je ziet dat de grote merken nu ook de hype ontdekken van baardverzorging. Denk bij voorbeeld aan een baardolie van het Kruidvat, of de kappers groothandels die import producten voor weinig op de markt zetten.

Wil je als merk overeind blijven dan kan je hier niet aan voorbij gaan en zal je mee moeten gaan met deze markt ontwikkelingen. Dus daarom een nieuw product. Van Hollandse bodem, gemaakt met het oog op kwaliteit maar vooral ook met het oog op de prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.