Website zo goed als klaar!

Het is zo ver, de website is zo goed als klaar. Ik zal hier en daar nog wel wat willen tweaken maar de basis is er en de meeste teksten zijn geschreven. Het betaalsysteem is gekoppelt en de pakketbezorger aangesloten. Producten staan in de shop en de prijzen zijn bepaald. Het enige wat ik nog mis is de productfoto’s maar die komen later deze week nog wel. Nu is het zo ver om daadwerkelijk te gaan starten. Verder lezen Website zo goed als klaar!

Concept etiketten

We hebben de concepten klaar voor de etiketten. We waren er nog niet helemaal uit welke namen we zouden gaan gebruiken dus de namen die je hier ziet kloppen nog niet helemaal.

Ondertussen zijn we wat verder en weten we dat dit de namen gaan worden: Verder lezen Concept etiketten

Eerste geuren ontwikkeld!

We hebben er voor gekozen om een product lijn te creëren van in totaal 4 verschillende geuren. Om dat te bereiken hadden we ons zelf de volgende opdracht gesteld om te gaan zoeken naar een klassieke geur, een kruidige geur, een warme geur en tot slot een zomerse geur. Verder lezen Eerste geuren ontwikkeld!

De basis is gecreëerd!

We hebben eindelijk een basis olie gecreëerd waar we trots op zijn en die past in onze filosofie over betaalbare oliën.

We hebben gekozen voor basis oliën die hun nut bewezen hebben en passen in een product dat bedoelt is om je baard te verzorgen, echter die niet meteen vallen in de duurste categorie. Verder lezen De basis is gecreëerd!