Baardolie vragen

Dat is eenvoudig; je neemt de lengte van je baard en deze vermenigvuldig je met het aantal baardharen in je baard. Daarna deel je het door 3,14 (Pi) en vermenigvuldig je met de verkoopprijs van je baardolie. het getal dat daar uit komt is de hoeveelheid druppels die je in je baard smeert.

maar nu even zonder gekheid: De hoeveelheid die je gebruikt is geheel afhankelijk van de grote van je baard. Voor een gemiddeld baardje heb je vaak al voldoende aan 5-6 druppels. Heb je nou een vollere of langere baard dan zal je meer moeten gebruiken.
Wat wij zelf aanhouden is dat als je handen droog zijn nadat je de olie in je baard hebt gesmeert dan heb je in ieder geval niet te veel gebruikt.
Nee.... Zo dit was het korte antwoord.
Nu het lange antwoord; Nee je baard gaat er niet harder van groeien. Echter als je een goede baardolie gebruikt dan wordt je baard wel gezonder en worden je baardharen zachter / soepeler. Hierdoor is de kans dat je haren breken aanzienlijk kleiner en zal je baard meer haren bevatten. Hierdoor zal hij voller ogen en hebben je baardharen ook meer de kans om een langere lengte te bereiken. Maar nogmaals, nee! Het is geen wonder- of haargroeimiddel
Wij gebruiken alleen natuurlijke producten. Het kan voorkomen dat hier onzuiverheden in zitten. Zoals bijvoorbeeld vanille olie, hier drijven kleine stukjes vanille extract in. We zouden er voor kunnen kiezen om gezuiverde olie te gebruiken maar wij ervaren dat de kwaliteit hiervan vaak minder is.

Bezorging / verzenden

We streven er naar om je bestelling de werkdag nadat je deze hebt besteld af te ronden. Dit betekent dat jij de daaropvolgende dag (met uitzondering van de zondag) je pakket kan verwachten.
Ja zeker deze wordt door onze vervoerder naar je mail adres gestuurd. Dus zorg er aub wel voor dat je het juiste mailadres opgeeft. Zodra je pakket ontvangen is door PostNL zal je deze mail ontvangen en kan je de zending volgen.