Geplaatst op Geef een reactie

Eerste geuren ontwikkeld!

We hebben er voor gekozen om een product lijn te creëren van in totaal 4 verschillende geuren. Om dat te bereiken hadden we ons zelf de volgende opdracht gesteld om te gaan zoeken naar een klassieke geur, een kruidige geur, een warme geur en tot slot een zomerse geur.

Vele maanden zijn er overheen gegaan voordat we tevreden waren met het eindresultaat. De uitdaging was relatief simpel in zijn omschrijving: Verzin een 4-tal geuren die voldoen aan de initiële omschrijving (warm, zomers, klassiek en kruidig),en die samengesteld zijn met behulp van geuren die niet meteen de hoofdprijs moeten kosten. Er zijn zo veel geuren (en nog veel meer leveranciers) beschikbaar gevangen in de mooiste etherische en parfum oliën. Echter er zitten af en toe pareltjes tussen die meer dan €100,- per 10 ml. kosten. Als we deze zouden gebruiken dan krijgen we nooit de kostprijs zo laag dat we een product kunnen leveren dat voldoet aan onze filosofie om een betaalbare baard olie te produceren.

Gelukkig zijn er ook nog genoeg geuren die wel betaalbaar zijn en waarmee je met voldoende creativiteit toch kan komen tot iets moois

Ik kan jullie nu vertellen dat we ons einddoel bereikt hebben. We hebben 4 geuren gecreëerd die voldoen aan onze (hoge) persoonlijke eisen en die blijven onder de door ons gestelde maximale kostprijs.

Binnenkort zal ik jullie de nieuwe producten van Baardjunkie presenteren. En niet lang daarna zullen we de webshop openstellen voor publiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.